پاسخنامه نمونه سوال علوم هفتم فصل 12

برای حمایت از سایت خواهشمند است بنر زیر را باز کنید. این کار هزینه ای برای شما ندارد.

پاسخنامه نمونه سوال علوم هفتم فصل 12

در متن زیر به بررسی پاسخنامه نمونه سوال علوم هفتم فصل 12 می پردازیم. شما می توانید درسنامه این فصل را از اینجا دنبال کنید.

امیدواریم این مطلب مفید واقع شود.

پاسخنامه نمونه سوال علوم هفتم فصل 12

برای جای خالی گزینه مناسب پیشنهاد کنید

۱) بدن برای ساخته شدن و رشد به ……غذا………..نیاز دارد.

۲) برای شناسایی نشاسته در غذا ها از شناساگر …محلول ید……….. استفاده می شود.

۳) نشاسته،……  کربوهیدراتی……. است که از تعداد زیادی مولکول گلوکز ساخته شده است.

۴) چربی ها در ساخته شدن ……غشای سلول………سلول ها به کار می روند.

۵) مهمترین نقش چربی ها در بدن…تامین انرژی………..است.

۶) مصرف بیش از حد چربی ها موجب …سکته مغزی…………. و سکته قلبی می شود.

۷) بدن برای ساختن بافت ماهیچه ای به …پروتئین………. نیازمند است.

۸) همه پروتئین ها از واحد های کوچکی به نام …امینو اسید…….. ساخته شده اند.

۹) به موادی که در ترکیب خاک وجود دارد مواد……معدنی……….می گویند.

پاسخ نامه علوم هفتم فصل 12 سفره سلامت

برای هر سوال گزینه مناسب را پیشنهاد کنید.

۱) بدن کدام کربوهیدرات را نمی تواند مصرف کند؟

۱گلوکز                

2) ساکارز               

3) نشاسته                

4) سلولز

۲) کدام قند شیرین محسوب می شود؟

۱)  نشاسته               

2) سلولز                 

3) گلیکوژن              

4)  ساکارز

۳) کدام بافت پروتئین کم تری دارد؟

۱)   پیوندی               

2)  چربی                 

3)  عصبی                 

4)  غضروفی

۴) کدام ویتامین محلول در آب محسوب می شود؟

۱)  A    

(2   C

E(3

4) D 

۵) کدام ویتامین در بدن ما ذخیره نمی شود؟

۱) D    

 2) K              

3) E              

4) B       

۶) کمبود کدام ویتامین در بدن موجب تورم مفصل و خونریزی لثه ها می شود؟

۱) A   

2) C 

3) B     

4)  D     

۷) قرار گرفتن در برابر نور آفتاب شدید خطر …………….. را افزایش می دهد.

۱) ریزش مو            

2) سرطان پوست       

3) کم خونی             

4) پوکی استخوان

۸)  بدن ما برای ساخته شدن گلبول قرمز به کدام ماده ی معدنی نیاز دارد؟

۱)  آهن    

2)  کلسیم 

3) سدیم  

4) پتاسیم

۹) کدام ماده غذایی ید بیش تری به بدن می رساند؟

۱) گوشت قرمز        

2) ماهی                  

3)  گردو                  

4) تخم مرغ

۱۰) مصرف زیاد کدام  ماده احتمال ابتلا به پوکی استخوان را در بزرگسالی افزایش می دهد؟

۱) آهن                  

2) سدیم                 

3) کلسیم                 

4)  ید

متن فصلسوالات

برای حمایت از سایت خواهشمند است بنر زیر را باز کنید. این کار هزینه ای برای شما ندارد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *